Referenser

OLALA Fagfolk er vurdert svært høyt av våre kunder!

Alltid litt skummelt å legge inn en jobb her inne, da det innebærer mange merkelige svar og tilbud. Jobber selv i byggebransjen og vet hvor galt det kan gå. Jeg kalte inn 4 stk til befaring - for å sikre at jeg hadde en god følelse på de jeg valgte for jobben. Robert hos Olala - var den eneste som kom i arbeidsklær, med tommestokk og helt tydelig viste at han visste hva han pratet om. Samme kveld fikk jeg tilsendt et oversiktlig og proft tilbud. De var ikke rimeligst, men det var heller ikke viktigst for meg - da jeg var avhengig av godt håndtverk - og de ga meg den tilliten jeg trengte. Når jeg hadde akseptert jobben, fikk jeg full oversikt over hva han trengte for å gjøre jobben (jobber jo i bransjen så ønsket selvfølgelig å kjøpe dette selv). Han og hans team jobbet effektivt, dro inn både elektriker og rørlegger etter behov (etter avtale med meg), og holdt meg hele tiden oppdatert på jobben som ble gjort. Jeg er så fornøyd med det ferdige resultatet (hele leiligheten sparklet og malt, nytt gulv og diverse møbler montert). Jeg kommer helt klart til å bruke Olala igjen. Anbefales!

Raske og proffe folk. Kan anbefales 🙂

Effektivt, både kommunikasjonsmessig og i jobb. Levert i henhold til avtale, godt utført og hyggelig dialog.

Olala sparklet og malte hele overetasjen min og jeg er kjempefornøyd med resultatet. Kvaliteten på arbeidet er bra. De var effektive og kommunikasjonen underveis var bra.

Bruker Olga til vask av utleiehytte jevnlig. Hun er svært positiv, imøtekommende og serviceinnstilt. Utfører jobben nøye slik at mine gjester kan ha et problemfritt opphold. Anbefales virkelig 👌...

Veldig god kommunikasjon hele veien. Arbeid utført som avtalt til avtalt tid og pris. Veldig fornøyd-anbefales!

Fyll ut kontaktskjema og vi vil kontakte deg senest innen to virkedager.